Heerenweg 63, Heerlen (6414 AC)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Bedrijfspand
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Heerenweg 63
Postcode
6414 AC
Slaapkamers
Geen
Inhoud
ca. 900 m3
Perceel oppervlakte
390 m2
Woonoppervlakte
ca. 140 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1947

Delen op Social Media

Stijlvol, instap klaar, ruim woonhuis met winkel en diverse werkruimten. Naast wonen/winkel geschikt voor legio bedrijfsmogelijkheden, zoals kantoor aan huis, a

-Woonhuis-
Begane grond: Entree; hal (ca. 3,83m x 2,24m) met een natuurstenen vloer en openslaande deuren naar gang met daarin vernieuwde meterkast; geheel betegelde toiletruimte met fonteintje; woonkamer (ca. 6,28m x 4,00m) met laminaatvloer; moderne L-vormig opgestelde keuken (ca. 4,68m x 3,35m) met granieten werk- c.q. achterblad en apparatuur t.w.: een keramische kookplaat, wasemkap en vaatwasser; inpandig bereikbare garage (ca. 6,25m x 3,99m) met een vliering; carport met af te sluiten hek/poort.

Eerste verdieping: Ruime overloop; slaapkamer 1 (ca. 5,02m x 4,12m) met laminaatvloer en muurkast; slaapkamer 2 (ca. 3,50m x 3,95m) met laminaatvloer en muurkast; slaapkamer 3 (ca. 5,18m x 2,21m/1,70m) met laminaatvloer; geheel betegelde luxe (Ucosan, Villeroy en Boch) badkamerruimte (ca. 2,84m x 1,51m) met ligbad, vaste wastafel en aparte douche.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken; slaapkamer 4 (ca. 2,80m x 2,80m); riante zolder met geïsoleerd Unidek dak (ca. 10,90m x 2,80m), alwaar 5de slaapkamer eenvoudig te realiseren; badgeiser aanwezig (eigendom).

-Bedrijfs-winkelruimte-
Begane grond: Winkel met etalage (ca. 4,68m x 5,07m), plavuizen vloer en aparte entree. Werkruimte 1 (ca. 4,89m x 2,30m) met een plavuizen vloer en opstelplaats cv-combi-installatie (ca. 2013 Nefit Topline, eigendom) en dubbele lichtkoepel; Werkruimte 2 (ca. 8,07m x 5,29m/4,58m) bereikbaar via woning en tuinzijde, met een plavuizen vloer en toegang naar souterrain. Open parkeerplaats op eigen terrein voor 3 tot 4 auto's (naast elkaar) plus fietsenstalling.

Souterrain: Werkruimte 3 (ca. 4,96m x 2,42m); provisiekelder (ca. 4,98m x 2,57m).

Bijzonderheden: Dit goed verzorgde woon-winkelpand is op een uitstekende zichtlocatie gelegen en op steenworp afstand van de Brunssummerheide . Dit object is met recht multifunctioneel te noemen. Zo behoren wonen-werken, (gedeeltelijke) verhuur of woon-hobby/atelier, tot de mogelijkheden. Dit pand is voorzien van kunststof kozijnen (deels draai-kiep) met extra isolerende beglazing en (deels) rolluiken. Tevens zijn er suskasten aanwezig (extra ventilatie). Vóór het object liggen meerdere parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein; ook zijn er een garage en carport aanwezig. Het dak is in ca. 1995 vernieuwd en er zijn destijds Unidek isolatieplaten aangebracht.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.