St. Remigiusstraat 23a, Simpelveld (6369 EK)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Bedrijfspand
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Simpelveld
Adres
St. Remigiusstraat 23a
Postcode
6369 EK
Slaapkamers
Geen
Inhoud
ca. 132 m3
Perceel oppervlakte
104 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1979

Delen op Social Media

Op een rustige plek in Simpelveld gelegen opslagruimte/hobbyruimte (ca. 55m2).

Indeling: oprit voor meerdere auto's; entree/hal (ca. 10,8m²) met o.a. vernieuwde meterkast en slimme meter; opslagruimte (ca. 32,2m²) v.v. elektrische sectionaalpoort, cv-kast en tegelvloer; bergruimte (ca. 11m²) met o.a. voorbereidingen toiletruimte.

Bijzonderheden: Het object dient enkel voor privédoeleinden, er mogen geen bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd. Tevens is er alleen elektriciteit aanwezig. Locatie is in woongebied, daardoor zeer veilig! De kozijnen zijn van kunststof en (hard)hout met dubbele beglazing.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.