Aanbod

Hoofdstraat 4B, Amstenrade

Goed investeringsobject!, met mogelijkheden voor een mooi rendement of voor uw eigen onderneming. In de kern en winkelstraat van Amstenrade nabij supermarkt en divers winkelaanbod op prima zichtlocatie gelegen; de goed afgewerkte, jonge (2001) winkel/bedrijfsruimte (momenteel praktijkruimte) voor meerdere doeleinden geschikt!

89.000,00
Koopwoning

Hoofdstraat 47, Amstenrade

Op goede zichtlocatie, in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen (naast supermarkt Jan Linders), de toegang naar de buitenring en kasteelpark gelegen; het woon-/werkobject met een winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m², gerenoveerd in 2000) en een bovenwoning (te moderniseren) met o.a. 3 slaapkamers, ruim dakterras, compleet vernieuwd dak (ca. 2009), etc..

198.000,00
Koopwoning

De Gyselaar 77, Amstenrade

Op prima locatie tegenover sportvelden, natuur, winkelvoorzieningen en basisschool gelegen; de moderne uitgebouwde twee-onder-een-kap-woning met o.a. een garage, woonkamer/keuken ca. 65m²!, 4 slaapkamers, luxe badkamer/toilet (2014) en een hobbyruimte.

265.000,00
Koopwoning

De Gyselaar 89, Amstenrade

Droomhuis! Op absolute toplocatie, grenzend aan natuurgebied en op de grens van Amstenrade en Oirsbeek gelegen, de zeer goed afgewerkte, volledig onderkelderde vrijstaande, moderne villa (ca. 1550m³) met o.a. een riante woonkamer/leefkeuken (totaal ca. 170m²!!), ruim perceel, hoogwaardige afwerking (o.a. hardsteen), 4 slaapkamers, 2 badkamers etc..

975.000,00
Koopwoning

St. Gertrudisstraat 20, Amstenrade

Op een mooi rustige locatie, nabij basisschool, natuur en winkels gelegen; de ruime (ca.530m3), goed verzorgde en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met onder andere een groot perceel van 417m2, royale garage, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, riante woonkeuken/woonkamer (ca. 58m2), serre en 4 slaapkamers.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Streekstraat 8, Amstenrade

In de geliefde wijk Achter den Hof, nabij winkels, natuur en scholen gelegen; de zeer ruime en instapklare twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage, de mogelijkheid voor 4 zeer ruime slaapkamers, moderne badkamer en keuken (ca. 48m2 incl. woonkamer), bijkeuken, hardhouten en kunststof kozijnen met isolerende beglazing, sfeervolle tuin, etc..

VERKOCHT
Koopwoning