Aanbod

Nieuw

Graham Bellstraat 24, Heerlen

Nabij Heerlen centrum en oprit Binnenring gelegen; de volledig onderkelderde ruime tussenwoning met o.a.: een nieuwe keuken en badkamer, tuin op zw met overkapping, 3 slaapkamers en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

129.000,00
Koopwoning
Nieuw

Hertogstraat 70, Heerlen

Nabij het centrum van Heerlen, bij natuur (Terworm), station en uitvalswegen gelegen; de goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een aanbouwkeuken, moderne badkamer, 2 slaapkamers, tuin etc..

119.000,00
Koopwoning
Nieuw

Vrusschenhusken 2A, Heerlen

Op bedrijventerrein De Beitel, nabij uitvalswegen gelegen ruim halfvrijstaand woonhuis met o.a. een riante garage, vier slaapkamers, twee badkamers, woonkamer/keuken (ca. 60m2), royaal perceel (908m2) etc

298.000,00
Koopwoning

Beersdalplein 7, Heerlen

Aan groen pleintje, op geliefde plek nabij voorzieningen gelegen; het halfvrijstaand woonhuis (geheel te moderniseren) met o.a. 2 ruime slaapkamers, een perceel van 317m2, tuin op het zuidoosten, oprit en ruime garage.

125.000,00
Koopwoning

Gravenstraat 22, Heerlen

Direct nabij Winkelcentrum Heerlerheide Nieuwe Stijl en in een doodlopende straat gelegen, het te moderniseren ruime vooroorlogse woonhuis, met o.a: een riante zolder met mogelijkheid tot realisatie van 4de of 5de slaapkamer, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, ruim souterrain en royale tuin.

169.000,00
Koopwoning

Ir. Van Waterschoot Van Der Grachtstraat 34, Heerlen

In geliefde straat nabij winkelcentrum Heerlerheide Nieuwe Stijl, basisschool, uitvalswegen en natuurgebieden gelegen, de te moderniseren twee-onder-een-kapwoning o.a.: een garage, 3 slaapkamers, isolerende beglazing en tuin

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Sponserf 19, Heerlen

De rustig in een kindvriendelijke woonwijk, nabij uitvalswegen en voorzieningen (o.a. winkels, scholen en speeltuin) gelegen geschakeld woonhuis met onder andere: een serre, 3 slaapkamers, privé-parkeerplaats, complete badkamer, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, onderhoudsvriendelijke tuin (Z-O) en achteringang.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Heerenweg 63, Heerlen

Stijlvol, instapklaar, ruim woonhuis met winkel en diverse werkruimten. Geschikt voor legio bedrijfsmogelijkheden, zoals kantoor aan huis, atelier met galerie, catering. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met extra isolerende beglazing, dakisolatie, 6 zonnepanelen, inpandige garage, carport, 4 parkeerplaatsen, fietsenstalling en sfeervolle patiotuin. Centraal gelegen op uitstekende zichtlokatie en op steenworp afstand van Brunssummerheide.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Vrieheidepark 32, Heerlen

Aan groen pleintje, aan voor- en achterzijde vrij gelegen; de moderne, instapklare woning met o.a. een royaal dakterras, 3 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, zeer ruime garage (ca. 50m2) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

VERKOCHT
Koopwoning