Aanbod

Nieuw

Frisostraat 24, Hoensbroek

Grenzend aan nieuwbouwwijk en nabij scholen, winkels en aansluiting openbaar vervoer gelegen; het uitgebouwd en goed verzorgd woonhuis met o.a. een royale woonkamer/keuken (ca. 45m²!), vernieuwde keuken, 3 slaapkamers , kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin met overdekt terras op zuid westen.

179.000,00
Koopwoning
Nieuw

Hommerterweg 158, Hoensbroek

Op geliefde woonlocatie gelegen vrijstaand (ca. 715m³!) en uitgebouwd herenhuis met o.a.: 5 slaapkamers, grote garage en royaal perceel (785m²).

360.000,00
Koopwoning

Georg Ohmstraat 2, Hoensbroek

Nabij Hoensbroek centrum met haar winkelaanbod, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen gelegen; de moderne twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers, souterrain, tuin op zuid met overdekt terras (of carport) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing..

175.000,00
Koopwoning

Dr. Philipsstraat 69, Hoensbroek

In de kindvriendelijke wijk Mariarade nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen gelegen hoekwoning (te moderniseren) met o.a. een ruime tuin (Z-W), (hard)houten kozijnen, 3 slaapkamers, provisiekelder, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Heerlerweg 148, Hoensbroek

Aan rand van Hoensbroek, nabij natuur, winkelvoorzieningen en uitvalswegen gelegen; de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een woonkamer/keuken van ca. 44m2!, moderne badkamer/keuken/toilet (2017), vaste trap naar zolder, garage en tuin op zuidwesten.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Hommerterweg 5, Hoensbroek

Op centrale locatie gelegen beleggingsobject (niet verhuurd) omvattende een zelfstandige bedrijfsruimte met dubbel zelfstandig appartement.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning