Aanbod

Trichterweg 137, Brunssum

Goedkoop maar ook riant wonen ! Fraaie huuropbrengst! Op centrale locatie, nabij uitvalswegen gelegen; het fraai verzorgde vrijstaand landhuis met onder andere een buitenzwembad, vier slaapkamers, luxe keuken, ruime garage en twintig garages op binnenterrein (verhuurd) op perceel van 3625m²! .

795.000,00
Koopwoning

Beukenberg 52, Oirsbeek

Buitenkans! In het geliefde Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket (bredeschool, sportboulevard, winkels etc..) gelegen; de riante, goed verzorgde carréboerderij (ca. 3000m³!) op een perceel van 11889m³ met onder andere een weide geschikt voor het houden van paard(en), een prachtige wilde siertuin, sfeervolle binnenplaats, diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. wonen-werken), grote slaapkamers, kantoorruimte, woonkeuken etc...

950.000,00
Koopwoning

Provincialeweg Zuid 94, Oirsbeek

Op geliefde woonlocatie, aan de rand van Oirsbeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket en fraaie natuur gelegen; het instapklaar vrijstaand landhuis met onder andere een parkachtige tuin (riant perceel van 2499m2!), 4 slaapkamers, kantoorruimte, garage/stalling, woonkamer/luxe keuken totaal ca. 65m2, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning