Aanbod

Vostaertstraat 6, Sittard

Aan de rand van de sfeervolle stad Sittard met al haar voorzieningen, doch ook nabij wandelgebied en zwembad gelegen; het vrijstaand, instapklaar en modern woonhuis met o.a. een riante living (ca. 90m² incl. keuken/eetkamer) met dubbele gashaard, grote garage, 3 slaapkamers, hoog isolatieniveau, luxe keuken en badkamer etc.

450.000,00
Koopwoning

Aan Hiemstenrade 37, Sittard

In een mooie straat van het geliefde Sittard, nabij stadspark, uitvalswegen, winkelvoorzieningen, scholen en natuur gelegen; het vrijstaand woonhuis met onder andere: een riante garage (ca. 50m²), vijf slaapkamers (waarvan één op begane grond, wonen/werken mogelijk!), goed isolatieniveau, luxe keuken, tuin op zuid-west en perceel van 549m².

495.000,00
Koopwoning

Beukenberg 52, Oirsbeek

Buitenkans! In het geliefde Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket (bredeschool, sportboulevard, winkels etc..) gelegen; de riante, goed verzorgde carréboerderij (ca. 3000m³!) op een perceel van 11889m³ met onder andere een weide geschikt voor het houden van paard(en), een prachtige wilde siertuin, sfeervolle binnenplaats, diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. wonen-werken), grote slaapkamers, kantoorruimte, woonkeuken etc...

950.000,00
Koopwoning

De Gyselaar 89, Amstenrade

Droomhuis! Op absolute toplocatie, grenzend aan natuurgebied en op de grens van Amstenrade en Oirsbeek gelegen, de zeer goed afgewerkte, volledig onderkelderde vrijstaande, moderne villa (ca. 1550m³) met o.a. een riante woonkamer/leefkeuken (totaal ca. 170m²!!), ruim perceel, hoogwaardige afwerking (o.a. hardsteen), 4 slaapkamers, 2 badkamers etc..

975.000,00
Koopwoning

Pastoor Meulenbergstraat 4, Oirsbeek

Centraal in Oirsbeek, nabij supermarkt, brede school en sportboulevard gelegen; het goed afgewerkt vrijstaand woonhuis met onder andere: een luxe keuken en badkamer, mogelijkheid voor vier slaapkamers, een ruime garage, woonkamer/keuken (tot. ca. 50m²) met vloerverwarming, bijkeuken en fraai aangelegde tuin.

VERKOCHT
Koopwoning