De Gyselaar 35, Amstenrade

Vraagprijs
€ 325.000 k.k.
status
Ingetrokken
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
De Gyselaar 35
Postcode
6436 AS
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 476 m3
Perceel oppervlakte
295 m2
Woonoppervlakte
ca. 98 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1968
Energie label
D

Delen op Social Media

Op bijzonder fraaie plek aan de rand van Amstenrade, nabij mooi buitengebied en een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen (winkels, oprit Binnenring, Kasteel Amstenrade) uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een ruime woonkamer, nieuwe toiletruimte en badkamer, garage, vaste trap naar de zolder, isolerende beglazing en tuin.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 3,81m x 2,36m), provisiekelder 2 (ca. 2,99m x 2,38m) met de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-combi-installatie.

Begane grond: Voortuin, royale oprit geschikt voor meerdere auto's, entree, hal, garderobe, meterkast; moderne geheel betegelde nagenoeg nieuwe toiletruimte met wandtoilet (spaarknop), fonteintje, inbouwspot en daglichttoetreding; L-vormige woonkamer (ca. 7,11m x 6,12m/3,52m) met haardpartij en parketvloer; keuken (ca. 3,65m x 3,45m) met keukenopstelling en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, koelkast, magnetron, oven en vaatwasser. Tuin met overdekt terras, borders met aanplant en zij-ingang. Garage met elektrisch bedienbare poort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,60m x 3,59m), slaapkamer 2 (ca. 3,95m x 3,53m), slaapkamer 3 (ca. 2,97m x 2,41m); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 2,37m x 1,91m) met inbouwspots en daglichttoetreding en vernieuwde badkamerinrichting met inloopdouche, badmeubel/dubbele vaste wastafel, wandcloset en wandradiator.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken berg-hobbyruimte (ca. 6,16m x 2,82m) met mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is op bijzonder fraaie plek gelegen aan de rand van Amstenrade, nabij mooi buitengebied (Thull, Wolfhagen, De Kakkert) en uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, horeca, oprit Binnenring, Kasteel Amstenrade) gelegen. Dit object beschikt over een ruime uitgebouwde woonkamer en vernieuwde toiletruimte en badkamer. De garage, zolderen het souterrain bieden de nodige bergruimte. De vaste trap naar de zolder biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer. De kozijnen zijn van hout met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.