Karel Peulenstraat 13, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 298.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Karel Peulenstraat 13
Postcode
6438 HD
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 460 m3
Perceel oppervlakte
279 m2
Woonoppervlakte
ca. 118 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1985
Energie label
C

Delen op Social Media

Aan een hofje en aan achterzijde aan parkje/speeltuin gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met o.a. een ruime woonkamer/keuken (ca. 60m²!), hobby-/werkruimte, oprit voor 2 auto's, dak- en spouwisolatie en tuin op het zuidwesten.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit geschikt voor 2 auto's, overdekte entree, hal, geheel betegelde toiletruimte woonkamer/keuken (ca. 60m²) met een plavuizen vloer en openslaande deuren naar de tuin. De apart gelegen keuken is voorzien van een L-vormige keukenopstelling met apparatuur t.w.: een gaskookplaat en wasemkap. De hobbyruimte (ca. 11m²) is voorzien van een aparte ingang aan opritzijde. De tuin op het zuidwesten is voorzien van een terras en gazon.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9,5m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), slaapkamer 3 (ca. 14m²). Badkamer (ca. 4,5m²) met ligbad-/douchecombinatie, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Berging met goede stahoogte.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is aan een hofje in het geliefde dorp Oirsbeek gelegen. Oirsbeek wordt gekenmerkt door een relatief hoog voorzieningenniveau (o.a.: winkels, sportboulevard, Bredeschool). De supermarkt ligt op ca 250m afstand! Aan de achterzijde wordt de tuin begrensd door een parkje en een speeltuin. Tevens liggen fraaie wandel- en fietsgebieden in de directe nabijheid. Dit object beschikt over een kantoor-/hobbyruimte met eigen ingang, dus de combinatie wonen-werken is goed mogelijk! De oprit is geschikt voor 2 auto's. Het dak en de spouw (hoofdbouw) zijn geïsoleerd. De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van isolerende beglazing. De tuin is op het zuidwesten gelegen.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien CV-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.