Prins Hendriklaan 173, Brunssum

Vraagprijs
€ 255.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Prins Hendriklaan 173
Postcode
6443 AC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 644 m3
Perceel oppervlakte
282 m2
Woonoppervlakte
ca. 156 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1933
Energie label
D

Delen op Social Media

Aan een ventweg van de Prins Hendriklaan gelegen, vooroorlogs, karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met onder andere een dubbele oprit, garage, ruime woonkamer/keuken (tot. ca. 51m²), vaste trap naar ruime zolder en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 12,5m²).

Begane grond: Voortuin, royale oprit geschikt voor meerdere auto's. Overdekte entree, ruime hal (ca. 14,5m²) met fraai trappenhuis. Toiletruimte (ca. 5m²)met wandcloset en fonteintje en de witgoedaansluiting. Royale woonkamer (ca. 36m²) prima plafondhoogte en erker. Keukenruimte (ca. 15,5m²) met keukenopstelling en apparatuur te weten een 5-pits gaskookplaat, wasemkap, oven en magnetron. Lange tuin met zij-ingang en terras. Garage (ca. 25m²).

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 17,5m²), slaapkamer 2 (ca. 15m²), ruime geheel betegelde badkamerruimte (ca. 10m²) met ligbad, inloopdouche, vaste wastafel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken, ruime zolder (ca. 32,5m²) met mogelijkheid voor 3e slaapkamer. Opstelplaats cv-/combi-installatie (Nefit).

Bijzonderheden: Deze karakteristieke vooroorlogse woning (ca. 644m³) is aan een ventweg van de Prins Hendriklaan gelegen. Dit halfvrijstaande object beschikt onder andere over een dubbele oprit en garage, een ruime woonkamer/keuken (tot. ca. 51m²) een vaste trap naar een ruime zolder. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De begane grond is voorzien van een granieten vloer. Het hoofddak is geïsoleerd. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.