Vinkenweg 9a, Berg en terblijt

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
status
Ingetrokken
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
Direct
Plaats
Berg En Terblijt
Adres
Vinkenweg 9a
Postcode
6325 BA
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 174 m3
Perceel oppervlakte
278 m2
Woonoppervlakte
ca. 50 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1978
Energie label
B

Delen op Social Media

GELIJKVLOERS WONEN! Op een goede locatie en ruim perceel (ca. 278m²) gelegen, geheel gemoderniseerde (2014), compacte bungalow (vrijstaand) met 1 slaapkamer, moderne keuken en badkamer (2014), vernieuwd dak (2014), goed isolatieniveau (energielabel B), hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, provisiekelder, oprit, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3.56m x 1,90m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2017).

Begane grond: Entree/hal (ca. 1,98m x 1,87m) met garderobenis, meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken (totaal ca. 30m²). De woonkamer is voorzien van veel lichtinval; open moderne keuken met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, wasemkap en koelkast; slaapkamer (ca. 3,50m x 3,19m); geheel betegelde moderne badkamer (ca. 2,03m x 1,85m) met de witgoedaansluiting, toilet, inloopdouche, badmeubel en daglicht. Royale achtertuin met ruim gazon en terras.

Bijzonderheden: Deze drempelloze bungalow is in het jaar 2014 volledig gemoderniseerd zoals de keuken, badkamer, vloeren, stucwerk, dak, boeiboorden, etc. De kozijnen zijn van hardhout (buitenschilderwerk: 2018) met dubbele beglazing en de slaapkamer beschikt over een rolluik. De woning is nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Tevens zijn er horren aanwezig. Ontspanning vindt u onder andere in het nabij gelegen Thermae 2000, het casino van Valkenburg of op de vele prachtige wandel- en fietsroutes door het Bourgondische Zuid-Limburgse Heuvelland. Ook uitvalswegen richting snelwegen, Maastricht en Heerlen zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Daarnaast zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in de nabijheid aanwezig.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.