Agnes Huynstraat 8, Amstenrade (6436 BC)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Agnes Huynstraat 8
Postcode
6436 BC
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 375 m3
Perceel oppervlakte
317 m2
Woonoppervlakte
ca. 115 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1967
Energie label
D

Delen op Social Media

Op gewilde locatie gelegen ruime, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met garage, 4 slaapkamers, ruime woonkamer/keuken (ca. 52m²), hoofddak (vernieuwd 2008) eIndeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (2019, eigendom).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's. Entree, hal, moderne toiletruimte met wandcloset (spaarknop). Uitgebouwde woonkamer/keuken (ca. 52m²!) met zijdeur naar oprit en een parketvloer. Keuken met L-vormige keukenopstelling met apparatuur (o.a. Bosch) t.w.: een vaatwasser, oven, inductie-kookplaat, wasemkap en koelkast. Royale tuin (ca. 21m lang) met dubbel terras en gazon. Garage (ca. 18m²) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 8m²), slaapkamer 2 (ca. 13m²), slaapkamer 3 (ca. 8m²); moderne geheel betegelde badkamerruimte (ca. 3,5m²) met inloopdouche, wandcloset (spaarknop), badmeubel/vaste wastafel, spiegel met verlichting, inbouwspots en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken; grote slaapkamer 4 (ca. 18m²) met dakkapel, laminaatvloer, inbouwspots en extra bergruimte.

Bijzonderheden: Deze royale twee-onder-een-kapwoning is op een gewilde locatie, in een geliefde brede straat (bij speeltuintje en basisschool) in Amstenrade gelegen. Daarnaast beschikt Amstenrade over een prima voorzieningenniveau (winkels, sportverenigingen, Kasteelpark) en een goede ontsluiting via de nieuwe oprit van de Buitenring. Deze woning is uitgebouwd. Het oppervlak van de woonkamer keuken/keuken bedraagt ca. 52m2!. Door de aanwezigheid van een vaste trap naar de zolder zijn er vier slaapkamers gerealiseerd. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Het hoofddak is vernieuwd in 2008 en v.v. Unidek dakisolatie. De tuin is ca. 21 meter lang. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van mooie doorlopende laminaatvloeren. Kortom; een ruime woning op een geliefde plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.