De Kloes 11, Amstenrade (6436 EV)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
De Kloes 11
Postcode
6436 EV
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 286 m3
Woonoppervlakte
ca. 79 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1991
Energie label
C

Delen op Social Media

Aan eind van doodlopend straatje, aan veld gelegen twee-onder-een-kapwoning met riant perceel van 619m2!

Indeling

Begane grond: Voor-/zijtuin (met poortje), oprit, entree, hal, trappenhuis, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, woonkamer (ca. 30m2); keuken (ca. 6m2) met keukenopstelling. Berging (ca. 8m2) met kantelpoort (eventueel aan te passen naar garage). Riante vrij gelegen tuin met terras en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 6,5m2), slaapkamer 2 (ca.13m2), slaapkamer 3 (ca. 10,5m); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 5,5m2) met douche, wandcloset, badmeubel/vaste wastafel en de witgoedaansluiting.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken (bergruimte met prima stahoogte, eventueel geschikt voor vaste trap/vierde slaapkamer. Tevens opstelplaats cv-/combi-installatie (huur €24,- per maand).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in het populaire dorp Amstenrade, nabij het Kasteelpark, divers winkelaanbod, oprit Buitenring en aan eind van een doodlopend straatje gelegen. Dit object beschikt onder andere over 3 slaapkamers en de mogelijkheid om een vierde op zolder te realiseren. De woning ligt aan open veld en heeft een riant perceel van 619m2. De kozijnen zijn van hardhout en deels voorzien van isolerende beglazing. De begane grond is grotendeels voorzien van kurkvloeren.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.