Hommerterweg 248, Amstenrade (6436 AL)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Hommerterweg 248
Postcode
6436 AL
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 410 m3
Perceel oppervlakte
331 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1931
Energie label
E

Delen op Social Media

Sfeervol geschakeld vooroorlogs woonhuis met royale tuin, parkeerplaats, zij-ingang en vaste trap naar zolder (mogelijkheid voor 4de/5de slaakamer).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9m²).

Begane grond: Voortuin/parkeerplaats, entree, hal met een fraaie Terrazzo-vloer en authentiek trappenhuis, meterkast (vernieuwd). Toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer (ca. 31m²) met glas en lood deur, erker en openslaande deuren naar de tuin. Keuken (ca. 6m²) met rechte keukenopstelling en apparatuur t.w.: een gaskookplaat, wasemkap en vaatwasser. Royale tuin met buitenberging (ca. 9m²), zij-ingang, gazon en overdekt terras.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 11m²) met een mooie planken vloer. Doucheruimte met vaste wastafel en douche. Slaapkamer 1 (ca. 10,5m²) met vaste wastafel en de witgoedaansluiting. Slaapkamer 2 (ca. 16,5m²) met een fraaie laminaatvloer (brede delen). Slaapkamer 3 (ca. 13m²).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken riante zolderruimte (ca. 56m²!) met de mogelijkheid voor het realiseren van extra slaapkamers. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-combi-installatie (ca. 2014).

Bijzonderheden: Deze sfeervolle vooroorlogse woning is in het geliefde dorp Amstenrade met haar uitgebreid aanbod aan voorzieningen en tevens dichtbij de oprit van de Buitenring gelegen. Dit object beschikt o.a. over: een royale tuin en een parkeerplaats aan de voorzijde. Door de aanwezigheid van de vaste trap naar zolder bestaat er de mogelijkheid voor het realiseren van een 4de/5de slaapkamer. Veel stijlelementen zijn bewaard gebleven (trappenhuis, Terrazo, glas/lood). De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Toelichtingsclausule NEN2580De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.