Hoofdstraat 4B, Amstenrade (6436 CE)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Hoofdstraat 4B
Postcode
6436 CE
Slaapkamers
Geen
Inhoud
ca. 283 m3
Perceel oppervlakte
76 m2
Woonoppervlakte
ca. 76 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1980

Delen op Social Media

Op prima zichtlocatie in winkelstraat gelegen, de goed afgewerkte winkel/praktijkruimte met diverse gebruiksmogelijkheden.

Indeling

Begane grond: Entree/etalage, hal/wachtruimte, kantoor, hal met toiletruimte, praktijkruimte 1, praktijkruimte 2, berging/garage met achteringang.

Bijzonderheden: Goed investeringsobject op prima zichtlocatie!. Mogelijkheden voor een mooi rendement of voor uw eigen onderneming. Deze bedrijfsruimte is in de kern en winkelstraat van Amstenrade nabij supermarkt en divers winkelaanbod gelegen. Dit jonge object (2001) is goed afgewerkt en verzorgd. De achteringang/opslag is zeer praktisch voor laden/lossen. Informeer naar de uitgebreide gebruiksmogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.