Hoofdstraat 47, Amstenrade (6436 CB)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Hoofdstraat 47
Postcode
6436 CB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 738 m3
Perceel oppervlakte
195 m2
Woonoppervlakte
ca. 82 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1960

Delen op Social Media

Het woon-/werkobject met een winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m²) en een bovenwoning.

Indeling

Begane grond: Overdekte entree v.v. etalagekast en zonwering; te verwarmen winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m²) v.v. twee riante lichtkoepels, meterkast (moderne) en metalen wenteltrap naar eerste verdieping; cv-/bergruimte v.v. opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2000).

Eerste verdieping: Overloop met o.a. toiletruimte en wasruimte (ca. 1,90m x 1,17m); woonkamer (ca. 6,60m x 3,45m) v.v. parketvloer; apart gelegen keuken (ca. 2,97m x 2,83m) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang naar het dakterras.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping; overloop, slaapkamer 1 (ca. 14m²). slaapkamer 2 (ca. 8m²), slaapkamer 3 (ca. 3,01m x 2,84m); compacte doucheruimte (ca. 3,00m x 1,18m) v.v. instapdouche en vaste wastafel. Tevens is er vanuit een vlizotrap toegang naar de lage bergvliering.

Bijzonderheden: Dit zeer ruime woon-/werkobject (ca. 738m³!) is in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen, de toegang naar de buitenring en het kasteelpark gelegen. De winkel-/bedrijfsruimte (gerenoveerd in 2000) op de begane grond biedt de nodige gebruiksmogelijkheden en is gelegen op een prima zichtlocatie. De bovenwoning (te moderniseren) beschikt over o.a. 3 slaapkamers en het ruime dakterras biedt u een geschikte buitenruimte. In ca. 2009 is het complete pannendak vernieuwd. Het object beschikt over houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er deels rolluiken aanwezig.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.