Panhuisstraat 1, Amstenrade (6436 BH)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Panhuisstraat 1
Postcode
6436 BH
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 357 m3
Perceel oppervlakte
280 m2
Woonoppervlakte
ca. 85 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1961

Delen op Social Media

Hoekwoning met o.a. royale tuin, berging, 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,30m x 1,62m) met de witgoedaansluiting.

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit; entree/hal met o.a. vernieuwde meterkast en toiletruimte; semi-open moderne keuken (ca. 2,80m x 2,00m) met een rechte opstelling en apparatuur te weten: een oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast (SMEG); sfeervolle woonkamer (ca. 7,38m x 3,50m); royale onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 110m², zuid) met meerdere terrassen, gazon, gemetselde buitenberging (3,90m x 2,65m) en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,73m x 2,97m) v.v. dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 3,71m x 3,47m) v.v. dubbele muurkast, slaapkamer 3 (ca. 2,72m x 1,87m); geheel betegelde badkamer (ca. 1,95m x 1,88m) v.v. instapdouche, vaste wastafel in badmeubel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken royale bergzolder (nokhoogte: 2,49m) met opstelplaats cv-combi-installatie (huur, 2019).

Bijzonderheden: Deze hoekwoning met oprit is midden in het dorp Amstenrade, nabij winkels, scholen en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gelegen. Het object beschikt nagenoeg geheel over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond, trap en overloop zijn voorzien van een siergrindvloer (2016). De slaapkamers beschikken over laminaatvloeren (2016). Door de aanwezigheid van een ruime zolderverdieping, provisiekelder en buitenberging is er voldoende bergruimte voorhanden. De achtertuin is op het zuiden gesitueerd. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.