Parallelstraat 14, Amstenrade (6436 BR)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Parallelstraat 14
Postcode
6436 BR
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 440 m3
Perceel oppervlakte
162 m2
Woonoppervlakte
ca. 105 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1967

Delen op Social Media

In het geliefde kerkdorp Amstenrade gelegen tussenwoning met mogelijkheid 4 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,34m x 3,00m) v.v. de witgoedaansluitingen.

Begane grond: Overdekte entree; hal (ca. 4,5m²) met o.a. meterkast (moderne); apart gelegen keuken (ca. 3,46m x 3,10m) v.v. L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, magnetron, oven (defect), vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap; lichte woonkamer (ca. 6,20m x 4,30m) met fraaie lichtkoepel en openslaande tuindeuren; geheel betegelde badkamer (ca. 3,33m x 1,88m) v.v. ligbad, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en instapdouche. Vanuit de openslaande tuindeuren komt men in de diepe en sfeervolle achtertuin met dubbel terras (waarvan één overdekt), gazon, tuinhuis (2017) en stalling.

Eerste verdieping: Overloop; ruime slaapkamer 1 (ca. 4,30m x 3,09m), slaapkamer 2 (ca. 3,50m x 2,27m), slaapkamer 3 (ca. 3,50m x 1,90m).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken riante zolderverdieping (ca. 25m², nokhoogte: 4,50m) met een dubbel Velux-dakvenster en opstelplaats cv-combi-installatie (huur, 2006). Men heeft de mogelijkheid om eventueel een extra slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden: Deze tussenwoning is in het complete kerkdorp Amstenrade, nabij uitvalswegen (Buitenring), groot winkelaanbod en Kasteelpark gelegen. De karakteristieke voor- en achtergevel zijn in het jaar 2012 opnieuw gevoegd en gereinigd. De kozijnen (2009) zijn kunststof met isolerende beglazing. Tevens zijn er horren aanwezig. Nagenoeg de gehele begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van laminaatvloeren.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.