Putstraat 12, Amstenrade (6436 BV)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Putstraat 12
Postcode
6436 BV
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 323 m3
Woonoppervlakte
ca. 85 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1928

Delen op Social Media

Centraal in het gewilde kerkdorp Amstenrade gelegen, goed verzorgde, sfeervolle en speels ingedeelde hoekwoning met luxe badkamer, vaste trap naar de zolder.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 10m²) met de witgoedaansluiting.

Begane grond: Entree, hal, meterkast, woon-zitkamer (ca. 4,32m x 3,82m); apart gelegen keuken (ca. 10m²) met eetkamer (ca. 7m²) met inbouwspots. De keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met veel kastruimte en apparatuur t.w.: een oven, gaskookplaat, koelkast en diepvries. Geheel betegelde riante luxe badkamerruimte met badmeubel/vaste wastel, toilet en doucheruimte met turkse stoom-massagedouche en mogelijkheid voor geur-kleur-therapie; onderhoudsvriendelijke zijtuin (op west) met beschutte ligging (privacy!), overdekt terras, stalling (ca. 3,46m x 1,86m) en zij-ingang.

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 11m²) met berging onder de trap; slaapkamer 1 (ca. 9m²), royale slaapkamer 2 (ca. 16m²); de slaapkamers en overloop zijn voorzien van fraaie laminaatvloeren.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte; hobbykamer (ca. 12m²) met een laminaatvloer; opstelplaats cv-combi-installatie (huur).

Bijzonderheden: Deze hoekwoning is centraal in het gewilde kerkdorp Amstenrade met uitgebreid winkelaanbod, basisschool en sportvoorzieningen gelegen. Dit pand is goed verzorgd, sfeervol en speels ingedeeld. De badkamer is luxe te noemen mede door de aanwezigheid van een massage-stoomdouche. De beschut gelegen tuin is op het westen gesitueerd en biedt de nodige privacy; de kozijnen zijn grotendeels van kunststof met isolerende beglazing (draai-kiep). De zolder én kelder bieden zowel extra bergruimte alsook mogelijkheden voor hobbymatig gebruik.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.