Bachstraat 32, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 279.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Bachstraat 32
Postcode
6438 KM
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 375 m3
Perceel oppervlakte
240 m2
Woonoppervlakte
ca. 95 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1974

Delen op Social Media

Op toplocatie in het gewilde Oirsbeek; de vrij aan veldje gelegen twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) met o.a.: een garage, royale oprit, bergzolder en tuin op het zuidwesten.

Indeling

Begane grond: Oprit geschikt voor 4 auto's, voortuin, overdekte entree, hal met een Noorse leistenen vloer, trapkast. Woonkamer (ca. 30m²). Apart gelegen keuken (ca. 8m²) met de witgoedaansluitng en keukenopstelling. Tuin op het zuidwesten gelegen met terras voorzien van elektrisch bedienbare zonwering. Garage (ca. 20,5m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 14,5m²), slaapkamer 2 (ca. 12,5m²), badkamer (ca. 8,5m²) met vaste wastafel. toilet, ligbad en aparte douche. Wasruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Via een vlizotrap te bereiken; bergruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (huur - € 27,80 per maand).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is op toplocatie in het gewilde Oirsbeek, nabij winkels/horeca, basisschool, speeltuin, sportaccommodaties en uitvalswegen gelegen. Tevens tegenover een groen veldje gesitueerd. Dit object beschikt o.a. over een garage en royale oprit. De tuin is op het zuidwesten gelegen. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De spouwmuren en kruipruimte zijn geïsoleerd. Het dak is geïsoleerd met luchtnoppenfolie. De dakbedekking van de garage is enkele jaren geleden vernieuwd. Kortom: een woning met veel mogelijkheden op een mooie plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.