Aanbod

Leienhoesstraat 49, Heerlen

In gewilde buurt, nabij winkelvoorzieningen en natuurgebied (Brunssummerheide) gelegen; de goed onderhouden drive-in woning met o.a. een garage, dubbele parkeerplaats, ruime woonkamer, drie slaapkamers, moderne keuken en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

VERKOCHT
Koopwoning

Heerenweg 271, Heerlen

Aan de rand van de Brunssummerheide, nabij veel voorzieningen gelegen karakteristiek, te moderniseren jaren 30 woonhuis met onder andere: een perceel van 555m²!, vaste trap naar zolder, mogelijkheid 5 slaapkamers, diverse authentieke elementen (o.a. glas-in-lood, erkers, trappenhuis), provisiekelder, (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, etc..

189.000,00
Koopwoning

Merwedestraat 18, Heerlen

Ideaal voor combinatie wonen-werken! Op prima locatie gelegen naast basisschool en nabij openbaar vervoer, Binnen- en Buitenring en winkelvoorzieningen gelegen, vrijstaand woonhuis met o.a. praktijkruimte, een royaal perceel (360m²), ruime zij- en achtertuin, dak-spouwisolatie, hardhouten en kunststof kozijnen met isolerende beglazing en de mogelijkheid voor het realiseren van 4 slaapkamers!

239.000,00
Koopwoning

Heerenweg 63, Heerlen

Stijlvol, instapklaar, ruim woonhuis /bedrijfspand met winkel en diverse werkruimten. Geschikt voor legio bedrijfsmogelijkheden, zoals kantoor aan huis, atelier met galerie, catering. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met extra isolerende beglazing, dakisolatie, 6 zonnepanelen, inpandige garage, carport, 4 parkeerplaatsen, fietsenstalling en sfeervolle patiotuin. Centraal gelegen op uitstekende zichtlokatie en op steenworp afstand van Brunssummerheide.

265.000,00
Koopwoning