Geerstraat 7, Bingelrade (6456 AK)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Bingelrade
Adres
Geerstraat 7
Postcode
6456 AK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 260 m3
Perceel oppervlakte
244 m2
Woonoppervlakte
ca. 83 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1955

Delen op Social Media

Op landelijke locatie gelegen, te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met ruime garage/berging en tuin op zuidoost.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 6,5m2).

Begane grond: Voortuin, entree, hal (ca. 5m2), meterkast, woonkamer met muurkast (ca. 31m2) en een laminaatvloer, portaal, toiletruimte met toilet en fonteintje, keuken (ca. 6m2) met apparatuur en de witgoedaansluiting. Doucheruimte. Oprit, stalling/garage (ca. 37m2), berging, tuin.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 4m2) met muurkast. Slaapkamer 1 (ca. 12m2), slaapkamer 2 (ca. 5m2) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 12m2); ruimte (ca. 2m2) met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Loze ruimte.

Bijzonderheden: Deze te moderniseren twee-onder-een-kapwoning is op landelijke en rustige locatie gelegen nabij fraaie wandel- en fietsgebieden. Ook Duitsland met de mogelijkheid voor voordelig tanken en boodschappen doen ligt in de directe nabijheid. De ruime garage/berging (ca. 37m2) en het souterrain bieden de nodige stallingsruimte. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout en voorzien van isolerende beglazing (deels). De tuin is op het zuidoosten gesitueerd. Plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.