Maastrichterweg 17, Bingelrade (6456 AH)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Bingelrade
Adres
Maastrichterweg 17
Postcode
6456 AH
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 750 m3
Perceel oppervlakte
2750 m2
Woonoppervlakte
ca. 125 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1971
Energie label
E

Delen op Social Media

Vrijstaand wonen in het groen! Op landelijke locatie gelegen vrijstaand woonhuis (semi-bungalow) met riante tuin (perceel 2750m²) .

Indeling

Souterrain: Ruime hal (ca. 9m²) met bergkast, ruime garage (ca. 35m², te verwarmen), cv-ruimte (ca. 5m²) met opstelplaats cv-installatie (1999, eigendom), berging (ca. 13m²) met opstelplaats boiler (huur). Badkamer (ca. 9m²) met ligbad, douche, toilet, witgoedaansluiting en vaste wastafel. Hobbyruimte (ca. 28m²).

Begane grond: Voortuin, oprit voor meerdere auto's, ruime hal (ca. 14m²) met marmeren vloer, meterkast en ruime toiletruimte. Woonkamer (ca. 35m²) met houtkachel en parketvloer. Keuken (ca. 13m²) met toegang naar de kelder; L- vormige opstelling en apparatuur t.w. een elektrische kookplaat, wasemkap, oven en losse koelkast. Slaapkamer 1 (ca. 13m²) met dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 10,5m²) met dubbele muurkast, slaapkamer 3 (ca. 9m²). Royale vrij gelegen tuin (ca. 125m lang!) op zuidoost, met terras, stalling en mogelijkheid voor huisweide/houden van kleinvee.

Eerste verdieping: Via een vaste trap te bereiken. Overloop (ca. 11m²), slaapkamer 4 (ca. 12,5m²), dubbele bergzolder.

Bijzonderheden: Vrijstaand wonen in het groen! Deze vrijstaande semibungalow is op landelijke locatie nabij fraaie natuur gelegen. Dit object beschikt o. a. over een riante tuin (perceel 2750m²) op het zuidoosten gelegen. Het houden van kleinvee behoort tot de mogelijkheden door het realiseren van een huisweide. De 4 slaapkamers, ruime garage/souterrain en de bergzolders bieden de nodige stallings- of hobbyruimtes, De hardhouten kozijnen zijn deels voorzien van isolerende beglazing. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden.
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.