Briandstraat 52, Landgraaf

Vraagprijs
€ 215.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Briandstraat 52
Postcode
6372 BE
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 335 m3
Perceel oppervlakte
240 m2
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1968
Energie label
C

Delen op Social Media

In geliefde straat van Schaesberg, nabij winkels, scholen en natuur gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage, royale oprit, 3 slaapkamers, isolerende beglazing en tuin.

Indeling

Begane grond: Voortuin, dubbele oprit, carport. Entree, hal, meterkast (modern), toiletruimte met toilet, fonteintje en daglichttoetreding. Trapkast. Woonkamer (ca. 34m² incl. keuken). Keukenruimte met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w.: een vaatwasser, gaskookplaat, wasemkap, combi-oven-magnetron en koelkast. Achtertuin op het westen gelegen met gazon, zij-ingang en overdekt terras. Garage (ca. 23,5m²) met poort met loopdeur.
Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 11m²), slaapkamer 3 (ca. 7,5m²). Badkamer (ca. 5m²) met douche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in een geliefde straat van Schaesberg, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en natuur gelegen. Ook uitvalswegen als Binnen- en Buitenring zijn snel te bereiken. Deze woning beschikt onder andere over een garage en bergzolder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout en voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Het dak is tevens geïsoleerd en voorzien van 12 zonnepanelen. Dit object dient op diverse plaatsen verder afgewerkt te worden. Bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.