Broekstraat 9, Schinveld

Vraagprijs
€ 298.000 k.k.
status
Ingetrokken
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
Broekstraat 9
Postcode
6451 BH
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 942 m3
Perceel oppervlakte
455 m2
Woonoppervlakte
ca. 185 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1930
Energie label
E

Delen op Social Media

Veel gebruiksmogelijkheden (o.a. dubbele bewoning en combinatie wonen/werken)! In de kern van het sfeervolle kerkdorp Schinveld, nabij uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. school, bosgebied, winkels) en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gesitueerd; het zeer royaal, uitgebouwd en halfvrijstaand boerenwoonhuis met o.a.: een riante tuin (zuid-west), kunststof en (hard)houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, deels rolluiken, 3 badkamers, mogelijkheid 5 slaapkamers, ruime oprit, royale garage/werkplaats, provisiekelder, unidekisolatie, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,28m x 3,91m).

Begane grond: Ruime oprit; entree/hal met o.a. meterkast (moderne); woonkamer (ca. 4,38m x 4,29m) v.v. laminaatvloer; apart gelegen keukenruimte (ca. 4,42m x 3,48m) zonder keukenopstelling. Hier bevindt zich tevens de witgoedaansluiting; geheel betegelde badkamer 1 (ca. 3,42m x 2,80m) v.v. whirlpool/zitbad, instapdouche, vaste wastafel, wandcloset en daglichttoetreding. Tevens bevindt zich hier een bergkast met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2021). Achteringang via oprit; ruime hal/tussenportaal v.v. diverse bergruimtes en muurkasten; geheel betegelde badkamer 2 (ca. 8m²) v.v. ligbad, instapdouche, vaste wastafel, toilet en designradiator. Riante, te verwarmen, garage/werkplaats v.v. gaskachel, dubbele lichtkoepel en opstelplaats 2de cv-combi-installatie (eigendom). Vanuit de garage/werkplaats is de oprit en de omsloten achtertuin te bereiken welke is v.v. een terras, gazon, borders met aanplant en royale berging/stalling (ca. 8,17m x 5,66m). De privacyvolle achtertuin is op zuid-west gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop; multifunctionele ruimte v.v. viertal dakvensters en open keuken (totaal: ca. 37m²) met eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een elektrische oven, gaskookplaat en afzuigkap; slaapkamer 1 (ca. 4,53m x 4,38m), slaapkamer 2 (ca. 4,61m x 3,67m), slaapkamer 3 (ca. 5,17m x 3,74m) met toegang naar doucheruimte v.v. wandcloset en inloopdouche; 2de overloop met bergkast.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap (vanuit slaapkamer 2) te bereiken ruime bergzolder.

Bijzonderheden: Dit verrassend ruim boerenwoonhuis (halfvrijstaand) is gelegen in de kern van het geliefde kerkdorp Schinveld nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. school, winkels, bosgebied, sportverenigingen) en uitvalswegen (o.a. Buitenring). Het object is voorzien van kunststof en (hard)houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken en dakisolatie (unidek) aanwezig. De begane grond beschikt grotendeels over plavuizen vloeren en de eerste verdieping is nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Dit woonhuis mag met recht royaal (ca. 942m³!) genoemd worden en biedt verschillende gebruiksmogelijkheden (o.a. dubbele bewoning en combinatie wonen/werken). Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.