Bethelhof 18, Brunssum (6443 BV)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Bethelhof 18
Postcode
6443 BV
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 578 m3
Perceel oppervlakte
344 m2
Woonoppervlakte
ca. 136 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
2002

Delen op Social Media

Keurig verzorgd vrijstaand woonhuis met o.a. een garage en 4 ruime slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit, overdekte entree; hal met o.a. meterkast (moderne) en geheel betegelde toiletruimte met o.a. wandcloset en fonteintje; inpandige garage (ca. 7,16m x 2,93m) v.v. deur naar tuin; L-vormige woonkamer (totaal incl. keuken ca. 47m²) met openslaande deuren naar de keurig verzorgde achtertuin met dubbel terras, elektrisch zonnescherm, borders met (jonge) aanplant en gazon. De semi-open keuken beschikt over de navolgende apparatuur (o.a. Miele en Siemens): een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven-magnetron, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 5m²), slaapkamer 1 (ca. 4,58m x 3,04m) v.v. frans balkon, slaapkamer 2 (ca. 12m²), slaapkamer 3 (ca. 4,84m x 2,96m); complete geheel betegelde badkamer (ca. 3,55m x 1,73m) met o.a. ligbad, instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding; separate geheel betegelde toiletruimte met o.a. wandcloset.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken; overloop, slaapkamer 4 (ca. 4,57m x 3,04m); cv-/wasruimte met o.a. cv-combi-installatie (2002, eigendom), mechanische-ventilatie-unit en de witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden: Dit uitstekend verzorgd en vrijstaand woonhuis is gelegen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie. Op korte afstand van het woonhuis is het centrum van Brunssum voor het doen van de dagelijkse boodschappen of een middagje winkelen. Een heerlijke wandeling maakt u rondom de vijver in het park of door de Brunssummerheide. Het object beschikt over hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens zijn er horren aanwezig. De trappen zijn v.v. een siergrindafwerking. De begane grond beschikt over een plavuizen vloer (deels v.v. elektrische vloerverwarming). Op de eerste en tweede verdieping heeft men een kwalitatief goede parketvloer (doorlopend) aangebracht. De woning is zeer goed geïsoleerd, zo is er onder andere sprake van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.