De Ruyterstraat 6, Brunssum (6442 XR)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
De Ruyterstraat 6
Postcode
6442 XR
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 440 m3
Woonoppervlakte
ca. 93 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1955
Energie label
D

Delen op Social Media

Op centrale locatie gelegen ruime bovenwoning met 4 slaapkamers, riant dakterras (ca. 38m²) en garage!

Indeling

Souterrain: Hal, provisiekelder 1 (4,08m x 2,67m), provisiekelder 2 (4,11m x 2,62m).
Begane grond: Oprit, ruime garage (5,88m x 4,14m) met opstelplaats cv-combi-installatie (huur), entree, hal met een plavuizen vloer, meterkast.

Eerste verdieping: Overloop met een plavuizen vloer, ruime geheel betegelde badkamerruimte (4,07m x 2,57m) met groot ligbad, aparte douche, modern vernieuwd badmeubel en kastjes en toilet; keuken (4,07m x 2,59m) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w.: een oven, gaskookplaat en koelkast; hier bevindt zich de toegang tot het royale dakterras (7,21m x 5,22m) met fraai prieel; woonkamer (8,21m x 3,59m) met een parketvloer; slaapkamer 1 (3,88m x 2,67m) met inbouwkast (witgoedaansluiting); ruime slaapkamer 2 (4,10m x 3,81m) beiden met een laminaatvloer.

Tweede verdieping: Via een vaste trap te bereiken; slaapkamer 3 (3,77m x 2,18m) met muurkast, slaapkamer 4 (3,42m x 2,99m) met muurkast; berging (5,37m x 3,52m).

Bijzonderheden: Deze bovenwoning (appartementsrecht) is zeer ruim te noemen en is centraal gelegen in een woonwijk, nabij het Schutterspark en het centrum van Brunssum. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing en deels voorzien van vernieuwde rolluiken. De zolderverdieping is voorzien van een pvc vloer. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt € 70,- per maand.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.