Henri Dunantstraat 279, Brunssum (6441XH)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Henri Dunantstraat 279
Postcode
6441XH
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 270 m3
Woonoppervlakte
ca. 86 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1970
Energie label
F

Delen op Social Media

Het royale appartement met mogelijkheid 2 of 3 slaapkamers, ruime woonkamer, privé-berging, etc..

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met o.a. brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, huismeesterpost en dubbele liftinstallatie. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid en een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

Zevende verdieping: Gezamenlijke galerij, privé-entree, portaal (ca. 3m²) met o.a. meterkast en garderobe, ruime hal met o.a. bergkast met opstelplaats boiler (eigendom, 1999) en de witgoedaansluiting. Apart gelegen keuken (ca. 3,00m x 3,00m) met een rechte keukenopstelling en apparatuur te weten: keramische kookplaat en afzuigkap; ruime woonkamer (totaal ca. 40m²!!) met toegang tot het balkon (ca. 9 meter breed). Geheel betegelde badkamer (ca. 3,5m²) v.v. ligbad-/douchecombinatie, toilet, vaste wastafel in badmeubel en inbouwspots; riante slaapkamer (ca. 20m², voorheen 2 slaapkamers) met balkondeur. Via het balkon aan de achterzijde is de naastgelegen ruime berging bereikbaar.

Bijzonderheden: Dit ruime appartement is gelegen nabij het kleinschalige winkelcentrum van Brunssum-Noord, doch ook dichtbij het centrum van Brunssum. Tevens grenst dit grootschalige complex aan fraaie natuur- en wandelgebieden. Het object is v.v. houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en beschikt nagenoeg geheel over laminaatvloeren. Het ruime balkon aan de achterzijde is zuidoost gesitueerd. Thans is er in het appartement 1 slaapkamer aanwezig. Op relatief eenvoudige manier kan men hier weer 2 slaapkamers van maken. Tevens is het mogelijk om een 3de slaapkamer te maken ter plaatse van de woonkamer. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt €185,- per maand (incl. o.a. voorschot stookkosten, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, reservering grootonderhoud en opstalverzekering). Het complex beschikt over een dubbele liftinstallatie en men kan genieten van fraai panoramisch uitzicht aan beide zijden.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.