Ir. Op Den Kampstraat 40, Brunssum (6441 AS)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Per direct
Plaats
Brunssum
Adres
Ir. Op Den Kampstraat 40
Postcode
6441 AS
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 358 m3
Woonoppervlakte
ca. 98 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1977
Energie label
C

Delen op Social Media

Op TOPLOCATIE met uitzicht over het Vijverpark gelegen ruim appartement met 3 slaapkamers en balkon op Z-ZO.

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree, hal, videocom bellentableau, brievenbussen. Liftinstallatie. Privéberging (ca 7m²).

Vierde verdieping: CV-ruimte (met opstelplaats cv-installatie (bouwjaar 2014, installatie 2015) aan galerij-zijde. Privé-entree, hal, meterkast, videofooninstallatie, bergkast, slaapkamer 1 (ca. 8m²) met de witgoedaansluiting, slaapkamer 2 (ca. 9m²); ruime slaapkamer 3 (ca. 17m²) met mooi uitzicht over het Vijverpark. Geheel betegelde moderne toiletruimte (2015) met wandcloset (spaarknop) en fonteintje. Geheel betegelde luxe moderne badkamerruimte (2015, ca. 6m²) met royale inloopdouche, wandcloset (spaarknop) mooi badmeubel/dubbele vaste wastafel, de witgoedaansluiting en wandradiator. Woonkamer/keuken (ca. 42m²) met toegang naar ruim balkon. De keuken is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur; te weten: een elektrische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Vanuit de woonkamer is het royale terras (ca. 17m²!) bereikbaar met dubbele elektrisch bedienbare zonwering en zeer mooi uitzicht over het Vijverpark!!!

Bijzonderheden: Dit ruime appartement is gelegen op een toplocatie in het centrum van Brunssum. Een uitgebreid voorzieningen aanbod (winkels, horeca etc.) liggen in de directe nabijheid. Deze woning is goed verzorgd en beschikt onder andere over 3 slaapkamers en een moderne badkamer en toilet. De privé berging biedt de nodige stallingsruimte! De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van vernieuwde isolerende beglazing (HR++). Tevens is het schilderwerk aan de buitenzijde aangepakt. De zonweringen zijn elektrisch bedienbaar. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt € 125,- per maand. Kortom een unieke kans om op een toplocatie te wonen met zowel een park alsook horeca en winkels als buren!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.