Koolweg 22, Brunssum (6446 TK)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Koolweg 22
Postcode
6446 TK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 420 m3
Perceel oppervlakte
211 m2
Woonoppervlakte
ca. 115 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1918
Energie label
D

Delen op Social Media

Karakteristieke tussenwoning met aanbouw, garage en tuin in de geliefde wijk Treebeek.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²).

Begane grond: Voortuin; entree/hal met o.a. vernieuwde voordeur (2019), meterkast (moderne) en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; ruime woonkamer (ca. 32m²) v.v. veel lichtinval; apart gelegen keuken (ca. 6m²) met eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een gaskookplaat en afzuigkap. Via keuken te bereiken bijkeuken (ca. 6m²) met aansluiting voor wasapparatuur. Vanuit keuken en/of bijkeuken is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin. De zonnige tuin is volledig beklinkerd en geeft toegang tot de garage/stalling (ca. 19m²) en is achterom bereikbaar.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11,5m²) v.v. dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 7m²); geheel betegelde badkamer (ca. 2m²) met instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping (ca. 34m²) met dakkapel, Velux-dakvenster en opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2020). De zolder biedt mogelijkheden voor het creëren van een vierde slaap-/ of hobbykamer.

Bijzonderheden: Deze karakteristieke en uitgebouwde tussenwoning is gesitueerd in een geliefde en kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Tevens is de nieuwe Buitenring in de directe omgeving gelegen. Het Treebeekplein wordt in ere hersteld in haar tuindorpse karakteristieken met een hedendaagse inrichting van de openbare ruimte (zie foto). Het object beschikt over hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken (grotendeels elektrisch). Tevens is er unidekisolatie aanwezig. De begane grond en eerste verdieping zijn nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Kortom, een leuke starterswoning!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.