Kruisbergstraat 73, Brunssum (6444 BD)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Kruisbergstraat 73
Postcode
6444 BD
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 437 m3
Perceel oppervlakte
225 m2
Woonoppervlakte
ca. 97 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1915

Delen op Social Media

In 2019 nagenoeg geheel gerenoveerde instapklare twee-onder-een-kapwoning met 2 slaapkamers, garage/berging en luxe keuken/badkamer.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7,5m2) met opstelplaats cv-combi-installatie (2019 eigendom) en de witgoedaansluitingen.

Begane grond: Recent aangelegde fraaie voortuin. Entree, hal met meterkast (vernieuwd) en glazen deur naar de woonkamer. Luxe toiletruimte met wandcloset (spaarknop). Ruime woonkamer (ca. 33,5m2) met een fraaie onderhoudsvriendelijke PVC vloer (vloerverwarming), airconditioning en inbouwspots. Keukenruimte (ca. 11m2) met luxe L-vormige keukenopstelling (2019) met inbouwspots en apparatuur (tevens thermostaatkranen) te weten: een combi-oven/magnetron, keramische kookplaat, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Geheel betegelde luxe moderne badkamerruimte (2019) met ligbad, inloopdouche, badmeubel/vaste wastafel, wandradiator, inbouwspots, vloerverwarming en daglichttoetreding. Tuin met ruime garage/berging/hobbyruimte (ca. 23m2) met brede elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

Eerste verdieping : Overloop, luxe toiletruimte (2019) met wandcloset (spaarknop). Slaapkamer 1 (ca. 14,5m2) met TV en internetaansluiting. Slaapkamer 2 (ca. 16m2),

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken hobby/bergruimte (ca. 9m2).

Bijzonderheden: Deze instapklare twee-onder-een-kapwoning is op een geliefde woonlocatie nabij de oprit van de nieuwe Buitenring, Brunssum centrum en de mooie Brunssummerheide gelegen. Dit object is in het jaar 2019 nagenoeg geheel gerenoveerd.
Onder andere de navolgende zaken zijn aangepakt:
Keuken;
Badkamer;
Toilet;
Wanden, vloeren, plafonds;
Electra, riool, leidingwerk
Dakgoten, reiniging en voegwerk gevels;
CV-installatie;
Kozijnen (deels).
De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing (deels HR++), grotendeels voorzien van rolluiken. Het dak is geïsoleerd. Tevens is er vloerisolatie (deels) aanwezig. De eerste verdieping is o.a. voorzien van fraaie laminaatvloeren. De begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. de hal). De garage/berging biedt u veel gebruiksmogelijkheden.
Kortom: een leuke woning die met recht instapklaar genoemd kan worden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.