Prins Hendriklaan 27, Brunssum (6442 AA)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Prins Hendriklaan 27
Postcode
6442 AA
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 326 m3
Perceel oppervlakte
233 m2
Woonoppervlakte
ca. 106 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1990

Delen op Social Media

Aan ventweg nabij oprit Buitenring gelegen twee-onder-een-kap-woning (1990) met garage en vier slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit voor twee auto's, entree, hal, geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje.
L-vormige woonkamer (ca. 34m²) met een laminaatvloer. Semi-open keuken (ca. 5m²) met een L-vormige moderne keukenopstelling en apparatuur te weten: een vaatwasser, gaskookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Apart gelegen garage (ca. 14m²) met kantelpoort. Vrij gelegen achtertuin met zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 14m²), slaapkamer 3 (ca. 7,5m²); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 6m²) met ligbad, aparte douchetoilet, vaste wastafel in meubel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken; overloop met extra berging en berging met opstelplaats cv-combi-installatie (ca. 2013, eigendom); slaapkamer 4 (ca. 17,5m²).

Bijzonderheden: Deze goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning is aan de rand van Brunssum, aan ventweg, nabij de oprit van de Buitenring gelegen. Ook het centrum van Brunssum met al haar voorzieningen en de Brunssummerheide zijn snel te bereiken. Dit object is goed geïsoleerd met spouw- en dakisolatie. De kozijnen zijn van hardhout met isolerende beglazing. Door de aanwezigheid van een vaste trap zijn er vier slaapkamers aanwezig. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van een keurige laminaatvloer. Kortom een prima woning op een leuke plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.