Schubertstraat 13, Brunssum (6444 BB)

Vraagprijs
€ 298.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Schubertstraat 13
Postcode
6444 BB
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 586 m3
Perceel oppervlakte
630 m2
Woonoppervlakte
ca. 113 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1969

Delen op Social Media

Op toplocatie gelegen vrijstaand woonhuis (te moderniseren) met 4 slaapkamers, garage en royaal perceel van 630m2!

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 11m2) incl. ruimte met opstelplaats cv-installatie (huur); hobbyruimte (ca. 12m2), inpandig bereikbare ruime garage (ca.26m2) met spoelbak, witgoedaansluiting en elektrisch bedienbare poort.

Begane grond: Voortuin, entree, hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, keuken (ca. 12m2) met eenvoudige keukenopstelling en apparatuur. L-vormige woonkamer (ca. 40m2) met haardpartij. Vrij gelegen ruime achtertuin (ca. 20m lang) met zij-ingang, terras, extra toegang naar het souterrain en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7m2), slaapkamer 2 (ca. 12m2), slaapkamer 3 (ca. 15m2), slaapkamer 4 (ca. 7,5m2) met toegang naar dakterras. Badkamerruimte (ca. 3m2) met ligbad, vaste wastafel, toilet en daglichttoetreding.
Tweede verdieping: Zolder-bergruimte via een vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning ligt op een toplocatie, rustig, doch nabij Brunssum centrum, Brunssummerheide en uitvalswegen (Buitenring) gelegen. Dit object is geheel onderkelderd en beschikt tevens over een bergzolder. Dus opslagruimte is voldoende voorhanden! De kozijnen zijn van hout en zijn deels voorzien van isolerende beglazing. De dakbedekking met isolatie van het hoofddak dateert uit 2009. Kortom: een goed gelegen woning met veel mogelijkheden! Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.