Aan De Maar 1, Doenrade (6439 BX)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Doenrade
Adres
Aan De Maar 1
Postcode
6439 BX
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 274 m3
Perceel oppervlakte
180 m2
Woonoppervlakte
ca. 73 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
2014
Energie label
A

Delen op Social Media

In de dorpskern van Doenrade gelegen goed verzorgde bungalow met o.a. uitstekend isolatieniveau.

Midden in het pittoreske plaatsje Doenrade centraal gelegen nabij Sittard, prachtige wandel-/ en fietsroutes in het kleinschalige en jonge hofje ("Doonder Höfke"); keurig verzorgde bungalow (bouwjaar: 2014) met tuintje, oprit, uitstekend isolatieniveau (energielabel A!), kunststof kozijnen met houtlook en driedubbele beglazing, zonnepanelen (eigendom), ruime berging/hobbyruimte (mogelijkheid 2de slaapkamer), etc..

Indeling

Begane grond: Oprit, voortuin met terrasje en tuinhuis; overdekte entree; hal (ca. 2,31m x 2,11m) met o.a. meterkast; woonkamer (totaal incl. keuken ca. 34m²); semi-open moderne keuken v.v. L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, diepvries, oven, inductiekookplaat en afzuigkap; ruime berging/hobbyruimte (ca. 4,85m x 2,96m) v.v. witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom)/mechanische ventilatie-unit. Tevens bevindt zich hier een deur naar voorzijde; royale slaapkamer (ca. 4,04m x 3,46m) met toegang naar luxe, geheel betegelde badkamer (ca. 3,43m x 1,82m) v.v. wandcloset, ruime inloopdouche en vaste wastafel in badmeubel.

Bijzonderheden: Deze keurig verzorgde bungalow is in de dorpskern van Doenrade gelegen op loopafstand van gemeenschapshuis, kerk en ook gastronomie en nabij prachtige wandel-/ en fietsroutes. De levensloopbestendige woning maakt deel uit van een gezellig hofje hetgeen volledig is ingericht met o.a. haagjes en verlichting. Het object is voorzien van hoogwaardige materialen zoals driedubbel glas/zonnepanelen (energielabel A!), kunststof kozijnen met houtlook, royale berging/hobbyruimte, etc. Ook is er deels vloerverwarming aanwezig. Het is mogelijk een 2de toilet te realiseren en eventueel een 2de slaapkamer. Tevens is er een eigen parkeerplaats aanwezig naast de woning en zijn er ook nog openbare parkeerplaatsen aan de voorzijde van "Doonder Höfke". Kortom: levensloopbestendig, drempelloos, gelijkvloers, energiezuinig, sociale veiligheid, etc.!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.