Kerkstraat 67, Doenrade (6439 AP)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Doenrade
Adres
Kerkstraat 67
Postcode
6439 AP
Slaapkamers
5
Inhoud
ca. 1400 m3
Perceel oppervlakte
700 m2
Woonoppervlakte
ca. 322 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1922

Delen op Social Media

Multifunctioneel woon-werkobject met royaal perceel (700m²), café-zaal, garage en woning met 5 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 12m²).

Begane grond: Entree, café/bar/zaalgedeelte (ca. 147m²) met toiletgroep en magazijn (ca. 32m²); zitkamer (ca. 26,5m²); keuken (ca. 13m²) met keukenopstelling met apparatuur t.w.: een gaskookplaat, wasemkap, combi-oven/magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en diepvries. Bijkeuken (ca. 7m²) met de witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Bestrate tuin met terras, dubbele poort, oprit, berging (ca. 16,5m²) , garage (ca. 19m²) en achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 14,5m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), slaapkamer 3 (ca. 15,5m²), slaapkamer 4 (ca. 10m²), slaapkamer 5 (ca. 10,5m²); doucheruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken. Grote berging (ca. 53m²) met prima stahoogte.

Bijzonderheden: Dit multifunctionele woon-werkobject is centraal in Doenrade, nabij uitvalswegen en natuur gelegen. Deze woning met café/zaal biedt verrassend veel ruimte met veel gebruiksmogelijkheden en een royaal perceel van 700m². Het perceel wordt ontsloten aan de Bekweg waar ook geparkeerd kan worden op eigen terrein. Tevens is deze ingang goed bruikbaar voor laden/lossen. De garage, het souterrain en de riante bergzolder bieden de nodige opslagruimte. Daarnaast zijn er maar liefst 5 slaapkamers aanwezig. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!!!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.