Eisenhowerstraat 430, Sittard

Vraagprijs
€ 145.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Sittard
Adres
Eisenhowerstraat 430
Postcode
6135 BB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 295 m3
Woonoppervlakte
ca. 86 m2
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1967
Energie label
E

Delen op Social Media

Nabij het centrum van Sittard met al haar voorzieningen gelegen; het ruim en instapklaar appartement (4de verdieping) met o.a. woonkamer/keuken (ca. 38m²), moderne keuken (2018), 3 slaapkamers, balkon (Z), lift, privé-berging, etc..

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen, videofooninstallatie, trappenhuis en dubbele liftinstallatie.

Vierde verdieping: Apart gelegen berging aan galerij. Privé-entree, hal, meterkast (vernieuwd in 2021).Toiletruimte met toilet en fonteintje; geheel betegelde badkamerruimte (ca. 2,00m x 1,69m) met ligbad, instapdouche en vaste wastafel in badmeubel (2018). Berg-/wasruimte (ca. 2m²) v.v. witgoedaansluitingen en opstelplaats huurboiler (120L / Volta); slaapkamer 1 (ca. 4,09m x 3,00m), slaapkamer 2 (ca. 4,70m x 2,00m), slaapkamer 3 (ca. 4,70m x 2,00m); woonkamer (ca. 27m²) met toegang naar het overdekte balkon (ca. 10m²). Ruime open keuken (ca. 3,87m x 2,90m) met moderne rechte keukenopstelling en apparatuur t.w.: een inductiekookplaat (2021, Siemens), combi-oven-magnetron, vaatwasser en afzuigkap.

Bijzonderheden: Dit ruime en instapklare appartement (vierde verdieping) is nabij het centrum van Sittard, openbaar vervoer (trein, bus), uitvalswegen, scholen en horeca gelegen. Het object beschikt over een ruime woonkamer/keuken (totaal ca. 38m²) en maar liefst 3 slaapkamers. Het appartement is per lift of trappenhuis te bereiken en is nagenoeg geheel voorzien van fraaie laminaatvloeren. De ligging van de privé-berging op dezelfde woonlaag is bijzonder handig. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing en rolluiken (elektrisch). De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt €186,48 per maand (inclusief €52,50 voorschot stookkosten). Kortom, de moeite van een bezichtiging waard!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.