Eoceenstraat 13, Heerlen

Vraagprijs
€ 169.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Eoceenstraat 13
Postcode
6412 DC
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 340 m3
Perceel oppervlakte
141 m2
Woonoppervlakte
ca. 74 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1988
Energie label
C

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

In woonwijk, nabij Heerlen-Centrum en autosnelweg gelegen halfvrijstaande woning met 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid voor 3 slaapkamers), brede oprit, bergzolder, buitenberging, kunststof kozijnen/isolerende beglazing en brede onderhoudsvriendelijke tuin.

Indeling

Begane grond: Brede oprit, gemetselde buitenberging (ca. 5,5m²) met vliering, entree, hal, trappenhuis, toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer (ca. 23m²) met een plavuizen vloer, open keuken (ca. 6m²) met een L-vormige keukenopstelling met apparatuur te weten: een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Onderhoudsvriendelijke brede tuin met terras, gazon (kunstgras) en zij-ingang met poort.

Eerste verdieping: Overloop, geheel betegelde badkamerruimte (ca. 5,5m²) met douche, wandcloset, badmeubel/vaste wastafel en de witgoedaansluiting. Slaapkamer 1 (ca. 9,5m²), slaapkamer 2 (ca. 17,5m², voorheen 2 slaapkamers).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken. Bergruimte met opstelplaats cv-/hete-lucht-verwarmingsinstallatie (ca. 2013) en mechanische ventilatie-unit.

Bijzonderheden: Deze halfvrijstaande woning is in een woonwijk, nabij Heerlen-Centrum en autosnelweg gelegen. Dit object beschikt over 2 ruime slaapkamers (eventueel weer om te bouwen naar 3 slaapkamers). De zolder en buitenberging bieden de nodige stallingsruimte. De brede oprit is praktisch. De kunststof kozijnen (draai/kiep) zijn voorzien van isolerende beglazing. Tevens is er dak- en spouwisolatie aanwezig. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.