Vasstraat 46, Eygelshoven (6471 HV)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Eygelshoven
Adres
Vasstraat 46
Postcode
6471 HV
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 354 m3
Perceel oppervlakte
244 m2
Woonoppervlakte
ca. 77 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1950

Delen op Social Media

Rustig gelegen tussenwoning met 3 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,20m x 2,15m) v.v. de witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-combi-installatie (huur).

Begane grond: Voortuin; entree/hal met o.a. tegelvloer, meterkast en moderne toiletruimte (geheel betegeld); L-vormige living (totaal incl. keuken ca. 27m²) v.v. laminaatvloer; de keuken is voorzien van een rechte keukenoptelling en apparatuur te weten: een koelkast, combi-oven-magnetron, gaskookplaat, vaatwasser (Siemens) en afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde achtertuin v.v. terras (deels overdekt), gazon, borders met aanplant, stalling, berging (ca. 2,80m x 2,11m) en achteringang. De tuin is op zuid-oost gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,13m x 1,50m), slaapkamer 1 (ca. 3,14m x 2,82m) v.v. muurkast, slaapkamer 2 (ca. 4,37m x 2,96m), slaapkamer 3 (ca. 2,93m x 2,13m) v.v. muurkast; geheel betegelde doucheruimte (ca. 1,68m x 1,22m) met instapdouche, vaste wastafel in badmeubel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een luik te bereiken lage bergzolder.

Bijzonderheden: Deze tussenwoning is in een rustige straat nabij uitvalswegen en de markt van Eygelshoven gelegen. Tevens zijn alle primaire en secundaire voorzieningen in de buurt aanwezig, zoals o.a. scholen, sportclubs, winkels, kerk, etc. Bovendien kan men heerlijk wandelen in het aangrenzende Bergbos. Het object beschikt over kunststof en houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (1x elektrisch). Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.