Fossielenerf 470, Heerlen (6413 MJ)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Fossielenerf 470
Postcode
6413 MJ
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 315 m3
Perceel oppervlakte
156 m2
Woonoppervlakte
ca. 93 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1981

Delen op Social Media

In de kindvriendelijke wijk Nieuw-Rennemig gelegen tussenwoning met o.a. oprit/carport en 4 slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Oprit met carport, onderhoudsvrije voortuin; entree/hal v.v. meterkast; tussenportaal met toiletruimte; lichte woonkamer (ca. 26m²) v.v. trappenkast; semi-open keuken (ca. 5,5m²) v.v. L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een koel-/vriescombinatie (2020), vaatwasser (2020), oven, gaskookplaat en afzuigkap. Middels een schuifpui vanuit de woonkamer is de onderhoudsvrij aangelegde achtertuin bereikbaar met o.a. een overdekt terras, gemetselde berging en achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,90m x 3,10m), slaapkamer 2 (ca. 3,10m x 2,89m), slaapkamer 3 (ca. 3,41m x 2,30m); badkamerruimte (ca. 2,44m x 1,98m) met ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping (met prima stahoogte); overloop met bergruimte en opstelplaats cv-combi-installatie (2008, huur); slaapkamer 4 (ca. 13m²) v.v. dakkapel.

Bijzonderheden: Starters opgelet! Deze woning is in de kindvriendelijke wijk Nieuw-Rennemig, nabij winkels, natuur, openbaar vervoer en scholen gelegen. Het object beschikt nagenoeg geheel over kunststof kozijnen met isolerende beglazing (deels HR++). Tevens zijn er twee rolluiken aanwezig. Door de aanwezigheid van een vaste trap en een dakkapel is er een ruime 4de slaapkamer gecreëerd. Alle woonlagen zijn nagenoeg geheel voorzen van laminaatvloeren. Kortom, een leuke woning op een centrale plek!!!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.