Graham Bellstraat 24, Heerlen (6412 TP)

Vraagprijs
€ 129.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Per direct
Plaats
Heerlen
Adres
Graham Bellstraat 24
Postcode
6412 TP
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 288 m3
Perceel oppervlakte
124 m2
Woonoppervlakte
ca. 73 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1956
Energie label
G

Delen op Social Media

Nabij Heerlen centrum gelegen volledig onderkelderde ruime tussenwoning met nieuwe keuken/badkamer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Nabij Heerlen centrum en oprit Binnenring gelegen; de volledig onderkelderde ruime tussenwoning met o.a.: een nieuwe keuken en badkamer, tuin op zw met overkapping, 3 slaapkamers en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 7m²), royale provisie-hobbyruimte (ca. 23m²).

Begane grond: Entree met kunststof voordeur, nieuwe keuken (ca. 10m², nog niet gebruikt!) met keukenopstelling en apparatuur t.w.: een gaskookplaat, wasemkap, oven en koelkast; woonkamer (ca. 21m²) met schuifpui naar het overdekt terras en de tuin op zuid-west.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 11m²), slaapkamer 3 (ca. 8m²); geheel betegelde moderne nieuwe badkamerruimte (ca. 3m², nog niet gebruikt!) met ligbad-/douchecombinatie, wandradiator, badmeubel/vaste wastafel, mechanische afzuiging en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is nabij Heerlen centrum, Brunssummerheide en oprit Binnenring gelegen. Dit object is volledig onderkelderd. De keuken en badkamer zijn nieuw en nog niet gebruikt!. De tuin is op het zuid-westen gelegen en heeft een overkapt terras. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De woning is recent opgeknapt met nieuw stucwerk en nieuwe radiatoren. Er is momenteel geen cv-installatie. De ideale starterswoning!
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.