Gravenstraat 22, Heerlen (6413 ES)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Gravenstraat 22
Postcode
6413 ES
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 528 m3
Perceel oppervlakte
177 m2
Woonoppervlakte
ca. 148 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1927

Delen op Social Media

Direct nabij Winkelcentrum Heerlerheide Nieuwe Stijl gelegen te moderniseren ruime vooroorlogse woning met riante zolder en tuin.


Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 6,55m x 3,48m) met daglichttoetreding, provisiekelder 2 (ca. 3,74m x 3,50m).
Begane grond: Entree, hal (ca. 5,54m x 1,89) met een plavuizen vloer en meterkast. Toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 31m²) met een parketvloer en haardpartij. Keuken (ca. 11m²) met een plavuizen vloer en keukenopstelling met apparatuur t.w.: een oven, gaskookplaat, koelkast en wasemkap. Royale tuin met terras, gazon en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,56m x 1,70m), slaapkamer 1 (ca. 12m²) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 13m²) met muurkast en vaste wastafel. Slaapkamer 3 (ca. 13m²) met muurkast. Badkamer (ca. 6m²) met ligbad, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Via een vaste trap te bereiken grote zolderruimte verdeeld in: een hobbyruimte (ca. 18m²) met opstelplaats cv-combi-installatie Nefit ecomline HR (huur), berging (ca. 2,54m x 2,35m); kamer 1 (ca. 3,32m x 2,90m) met muurkast; kamer 2 (ca. 3,32m x 2,90m) met muurkast.

Bijzonderheden: Deze vooroorlogse woning is direct nabij Winkelcentrum Heerlerheide Nieuwe Stijl en in een doodlopende straat gelegen. Ook de fraaie Brunssummerheide is snel te bereiken. Dit karakteristieke woonhuis beschikt onder andere over een riante zolder met de mogelijkheid tot realisatie van een 4de of 5de slaapkamer. Dit pand is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De ruime souterrain en de zolder bieden verder de nodige bergruimte. Enige modernisering is wenselijk.
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.