Jan Steenstraat 16, Heerlen (6415 HW)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Jan Steenstraat 16
Postcode
6415 HW
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 328 m3
Perceel oppervlakte
245 m2
Woonoppervlakte
ca. 83 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1979

Delen op Social Media

Instapklare hoekwoning met o.a. 3 slaapkamers, moderne keuken en luxe badkamer.

Indeling

Begane grond: Voortuin; overdekte entree, hal met o.a. meterkast (moderne) en toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer (ca. 28m²); semi-open moderne keuken (ca. 2,25m x 2,10m) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de diepe achtertuin (Oost) v.v. terras, gazon, gemetselde berging (ca. 3,90m x 2,09m), borders, zonnescherm en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,84m x 3,30m), slaapkamer 2 (ca. 3,98m x 3,30m), slaapkamer 3 (ca. 2,91m x 2,11m); geheel betegelde luxe badkamer (ca. 2,77m x 2,09m) met inloopdouche, dubbele vaste wastafel in badmeubel, witgoedaansluiting en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken (mogelijkheid voor realiseren 4de slaapkamer) met opstelplaats cv-combi-installatie (2018, huur).

Bijzonderheden: Deze instapklare hoekwoning is op rustige woonlocatie, nabij uitvalswegen, winkels en scholen gelegen. Het object beschikt o.a. over een moderne keuken, luxe badkamer, vernieuwde trapbekleding en 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4 door het realiseren van een vaste trap en dakkapel). De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vernieuwde laminaatvloeren. Ook zijn er deels rolluiken aanwezig. Parkeervoorzieningen zijn in de straat voldoende aanwezig.
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.