Jos Klijnenstraat 28, Heerlen (6412 HV)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Jos Klijnenstraat 28
Postcode
6412 HV
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 393 m3
Perceel oppervlakte
254 m2
Woonoppervlakte
ca. 114 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1992

Delen op Social Media

Instapklaar woonhuis met o.a. 4 slaapkamers en een garage.

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit voor meerdere auto‚??s; entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en luxe toiletruimte met wandcloset; L-vormige woonkamer (ca. 32m¬≤) met aircosysteem; semi-open keuken (ca. 2,36m x 2,36m) met een moderne L-vormige opstelling en apparatuur te weten: een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de geheel omsloten achtertuin v.v. terras, gazon en deur naar garage (ca. 5,98m x 2,95m).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,73m x 2,68m), slaapkamer 2 (ca. 4,60m x 2,68m), slaapkamer 3 (ca. 3,50m x 2,65m); luxe moderne geheel betegelde badkamer (ca. 2,60m x 2,40m) met ruime instapdouche (v.v. massagejets), wandcloset, dubbele vaste wastafel, spiegelkast en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping (ca. 27m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, Remeha), mechanische ventilatie-unit en witgoedaansluitingen; (slaap)kamer 4 v.v. Velux-dakvenster.

Bijzonderheden: Deze instapklare twee-onder-een-kapwoning is uitstekend gesitueerd in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij het centrum van Heerlen en diverse uitvalswegen. Op enkele meters afstand ligt een riante speelweide. Daarnaast zijn winkels, scholen, sportaccommodaties en bossen in de korte omtrek te vinden. De woning is voorzien van (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing. Tevens is er dak-, spouw- en vloerisolatie aanwezig. De verdiepingsvloeren zijn nagenoeg allemaal voorzien van fraaie laminaatvloeren. Kortom, een instapklare woning op een rustige woonlocatie.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.