Triasstraat 23, Heerlen (6412 DE)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Triasstraat 23
Postcode
6412 DE
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 342 m3
Perceel oppervlakte
108 m2
Woonoppervlakte
ca. 75 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1988

Delen op Social Media

Ideale starterswoning! Het tussengelegen woonhuis met kunststof kozijnen/isolerende beglazing, 3 slaapkamers, tuin en berging.

Indeling

Begane grond: Voortuin met omheining (metselwerk) en poortje. Overdekte entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje. Keuken (ca. 7m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w.: een keramische kookplaat, wasemkap, koelkast, oven en vaatwasser. Woonkamer (ca. 23m²) met muur-trapkast. Tuin met terras en berging (ca. 6m²).

Eerste verdieping: Overloop met de witgoedaansluiting, slaapkamer 1 (ca. 10m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 5m²). Badkamer (ca. 5,5m²) met douche, wandcloset en badmeubel/vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met opstelplaats
hete-luchtverwarming en geiser (huur).

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is nabij het centrum van Heerlen, de Woonboulevard en uitvalswegen gelegen. Dit object beschikt o.a. over 3 slaapkamers, zolder en een tuinberging. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond is voorzien van plavuizen vloeren. De eerste verdieping is grotendeels voorzien laminaatvloeren.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.