Vrusschenhusken 2A, Heerlen (6422 PL)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Vrusschenhusken 2A
Postcode
6422 PL
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 1019 m3
Perceel oppervlakte
908 m2
Woonoppervlakte
ca. 200 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1974

Delen op Social Media

Op bedrijventerrein De Beitel, nabij uitvalswegen gelegen ruim halfvrijstaand woonhuis met riante garage (ca. 95m2), vier slaapkamers en royaal perceel (908m2).


INDELING

Begane grond: Voortuin, royale oprit, entree, hal (ca. 19m²) met meterkast. Slaapkamer 1 (ca. 16m²) met een parketvloer. Woonkamer (ca. 44m²) met een laminaatvloer en toegang naar de tuin. Keuken (ca. 17m²) met keukenopstelling en apparatuur; te weten: een gaskookplaat, oven en wasemkap. Bijkeuken (ca. 9m²) met eenvoudig keukenblok, toegang naar de tuin en de witgoedaansluiting. Moderne badkamerruimte 1 (ca. 8m²) met inloopdouche, toilet, dubbele vaste wastafel en urinoir. Riante garage (ca. 95m²) met een drietal electrisch bedienbare sectionaalpoorten en opstelplaats cv-installatie (eigendom). Royale tuin met terras zwembad en stalling.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot bergruimte; slaapkamer 2 (ca. 23m²) met toegang naar bergvliering, slaapkamer 3 (ca. 16m²) met toegang naar berging, slaapkamer 4 (ca. 17m²). Geheel betegelde badkamerruimte 2 (ca. 8m²) met ligbad, wandcloset, vaste wastafel en inloopdouche.

Bijzonderheden: Deze halfvrijstaande woning is op bedrijventerrein De Beitel (bedrijfsbestemming), nabij uitvalswegen zoals de stadsautobaan en A2 gelegen. Dit object is zeer goed geschikt voor de combinatie wonen/werken! Naast het ruime woongedeelte beschikt dit pand over een grote garage (ca. 95m²) met een drietal poorten. Het perceel van 908m² biedt ook veel mogelijkheden. De kozijnen zijn van hout met deels isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.