Amstenraderweg 10, Hoensbroek (6431 EL)

Vraagprijs
€ 169.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Amstenraderweg 10
Postcode
6431 EL
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 450 m3
Perceel oppervlakte
262 m2
Woonoppervlakte
ca. 125 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1920

Delen op Social Media

Nader af te werken (materialen aanwezig!), karakteristiek woonhuis met o.a. vernieuwd dak (2010), kunststof kozijnen en vaste trap naar zolder op centrumlocatie

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7,95m x 1,73/1,16m)

Begane grond: Entree, royale hal met o.a. een terrazzovloer, meterkastaansluitingen en toiletruimte met wandcloset; woonkamer (ca. 7,98m x 3,67/3,06m) met veel lichtinval; aanbouwkeukenruimte (ca. 14m²) met lichtkoepel; tuinkamer/bijkeuken (ca. 12m²) met openslaande tuindeuren en lichtkoepel. Riante achtertuin (nog aan te leggen, ca. 27m diep) met terras. Garage naast woning gelegen met elektrische kantelpoort.

Eerste verdieping: Overloop; ruime slaapkamer 1 (ca. 5,05m x 3,90m), slaapkamer 2/badkamer (ca. 3,88m x 3,02m).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderruimte (ca. 5,35m x 4,92m met goede stahoogte (4,05m) en mogelijkheid voor één of twee slaapkamers) met dubbel dakkapel en aansluiting cv-ketel.

Bijzonderheden: Deze woning biedt vele mogelijkheden, doch dient nader afgewerkt te worden. Vele materialen zijn aanwezig voor de afwerking zoals radiatoren, nieuwe keuken, toilet en badkamermateriaal en een Remeha combi-ketel. Vraag gerust naar de specifieke inventarisatielijst en tekeningen. Het pand beschikt over drie kamers welke vrij ingedeeld kunnen worden tot slaap- en badkamer(s). In het jaar 2010 is de woning voorzien van een vernieuwd dak inclusief dakisolatie (unidekplaten). Tevens zijn de platte daken voorzien van een vernieuwde bitumineuze laag inclusief isolatie in het jaar 2007. Daarnaast zijn ook de leidingen voor gas, water en elektra vernieuwd. Er zijn vernieuwde kunststof kozijnen (v.v. houtnerf) met isolerende beglazing en deels rolluiken aanwezig. De ligging is centraal te noemen, nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen en scholen gelegen.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.