Amstenraderweg 10, Hoensbroek (6431 EL)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Amstenraderweg 10
Postcode
6431 EL
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 450 m3
Perceel oppervlakte
262 m2
Woonoppervlakte
ca. 125 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1920

Delen op Social Media

Gemoderniseerd, karakteristiek woonhuis met o.a. vernieuwd dak (2010), kunststof kozijnen en vaste trap naar zolder op centrumlocatie in Hoensbroek

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7,95m x 1,73/1,16m)

Begane grond: Voorportaal; royale hal met o.a. een terrazzovloer, meterkast (vernieuwd) en moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje; woonkamer (ca. 8,00m x 3,67/3,06m) met veel lichtinval; aanbouwkeukenruimte (ca. 14m²) met lichtkoepel; vernieuwde keuken v.v. L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Tuinkamer/bijkeuken (ca. 12m²) met openslaande tuindeuren en lichtkoepel. Riante achtertuin (nog aan te leggen, ca. 27m lang) met terras. Garage (ca. 14m²) naast woning gelegen met elektrische kantelpoort.

Eerste verdieping: Overloop; ruime slaapkamer 1 (ca. 5,05m x 3,90m), slaapkamer 2/badkamer (ca. 3,88m x 3,02m) v.v. instapdouche en dubbele vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderruimte (ca. 5,35m x 4,92m met goede stahoogte (4,05m) en mogelijkheid voor één of twee slaapkamers) met dubbel dakkapel en cv-ruimte met opstelplaats vernieuwde cv-combi-installatie (eigendom, Remeha).

Bijzonderheden: Dit nagenoeg geheel gemoderniseerd en uitgebouwd karakteristiek woonhuis biedt veel mogelijkheden. Het object beschikt over drie kamers welke vrij ingedeeld kunnen worden tot slaap- en badkamer(s). In het jaar 2010 is de woning voorzien van een vernieuwd dak inclusief dakisolatie (unidekplaten). Tevens zijn de platte daken voorzien van een vernieuwde bitumineuze laag inclusief isolatie in het jaar 2007. Daarnaast zijn ook de leidingen voor gas, water en elektra vernieuwd. Er zijn vernieuwde kunststof kozijnen (v.v. houtnerf) met isolerende beglazing en deels rolluiken aanwezig. De ligging is centraal te noemen, nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen en scholen gelegen.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.