Corneliusstraat 6, Hoensbroek (6432 CZ)

Vraagprijs
€ 349.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Corneliusstraat 6
Postcode
6432 CZ
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 450 m3
Perceel oppervlakte
362 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1978

Delen op Social Media

Vrijstaand woonhuis met o.a. een garage en 4 slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's; overdekte entree, hal met o.a. meterkast, garderobenis en toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; speels ingedeelde living (ca. 44m²); semi-open keuken (ca. 3,14m x 2,80m) met een rechte keukenopstelling, zitbar en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser (2020) en oven; was-/bergruimte (ca. 3m²). Vanuit de keuken is er toegang tot de onderhoudsvrij aangelegde achtertuinop zuidoosten met o.a. terras, vijver, zij-ingang en toegang tot de te verwarmen garage (ca. 6,53m x 2,90m) v.v. spoelbak en ruime bergvliering.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,23m x 3,09) v.v. inbouwkast, slaapkamer 2 (ca. 3,75m x 2,67m) v.v. inbouwkast, slaapkamer 3 (ca. 2,85m x 2,68m) v.v. vaste wastafel, slaapkamer 4 (ca. 12m²) v.v. bergkasten; geheel betegelde badkamer (ca. 2,80m x 1,96m) met o.a. ligbad, instapdouche, toilet en dubbele vaste wastafel in badmeubel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met opstelplaats badgeiser (huur, 2018) en heteluchtsysteem (huur, 2018).

Bijzonderheden: Dit vrijstaand en goed verzorgd woonhuis is in een groene en rustige woonomgeving, nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen gelegen. Het object is voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een nette plavuizen vloer. De woning wordt verwarmd middels heteluchtverwarming. Het huurbedrag (heteluchtsysteem + badgeiser) van dit systeem bedraagt €72,- per maand. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.