Dr. Albert Schweitzerstraat 13, Hoensbroek (6431 VE)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Per direct
Plaats
Hoensbroek
Adres
Dr. Albert Schweitzerstraat 13
Postcode
6431 VE
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 500 m3
Perceel oppervlakte
179 m2
Woonoppervlakte
ca. 95 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1973

Delen op Social Media

Woonhuis met o.a. 3 slaapkamers en vaste trap naar zolder.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 3,52m x 2,18m) met de witgoedaansluitingen; garage (ca. 7,56m x 4,11/3,15m) v.v. elektrisch bedienbare sectionaalpoort; provisiekelder 2/hobbyruimte (ca. 4,00m x 3,00m) v.v. boiler (eigendom) en daglicht; achterom gelegen compacte tuin met overdekt terras en oprit.

Begane grond: Voortuin; overdekte entree; hal met o.a. meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer (ca. 7,58m x 4,09/3,28m) v.v. schuifpui naar terras/balkon; apart gelegen keuken (ca. 4,00m x 3,00m) v.v. eenvoudige rechte keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Middels een schuifpui vanuit de keuken en/of woonkamer is het terras/balkon te bereiken.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 17m²), slaapkamer 2 (ca. 4,02m x 3,03m), slaapkamer 3 (ca. 4,09m x 2,54m); geheel betegelde badkamer (ca. 2,13m x 1,51m) met instapdouche, vaste wastafel en daglicht.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte; overloop, cv-/bergruimte (ca. 6m²) met opstelplaats cv-ketel (eigendom); hobbykamer (ca. 14m²) v.v. dakvenster.

Bijzonderheden: Dit verrassend ruim geschakeld woonhuis is gunstig gelegen in een kindvriendelijke omgeving, met goede verbindingen naar uitvalswegen. Tevens is er in de directe omgeving een winkelcentrum, scholengemeenschappen en goede openbare verbindingen aanwezig. Het object beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels rolluiken (2x elektrisch). De begane grond en eerste verdieping zijn grotendeels voorzien van een laminaatvloer. Enige modernisering is wenselijk!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.