Dr. Philipsstraat 69, Hoensbroek (6431 ED)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Dr. Philipsstraat 69
Postcode
6431 ED
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 355 m3
Perceel oppervlakte
266 m2
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1952

Delen op Social Media

In een rustige woonwijk gelegen hoekwoning.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,53m x 1,84m).

Begane grond: Voortuin, entree/hal met o.a. meterkast en toiletruimte; woonkamer (ca. 20m²); separaat gelegen keuken (ca. 3,00m x 2,87m) met een plavuizen vloer, witgoedaansluiting en eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Tevens bevindt zich hier een deur naar de ruime achtertuin v.v. terras (deels overdekt), gazon, zij-ingang, borders en gemetselde berging (ca. 3,48m x 2,62m).

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2m²), slaapkamer 1 (ca. 3,75m x 2,12m), slaapkamer 2 (ca. 12m²), slaapkamer 3 (ca. 2,97m x 2,88m); geheel betegelde doucheruimte (ca. 1,80m x 1,07m) met instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met opstelplaats cv-ketel.

Bijzonderheden: Deze hoekwoning op ruim perceel is gelegen nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen. Uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer liggen in de directe nabijheid. Het object is goed verzorgd en beschikt over (hard)houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.