Georg Ohmstraat 2, Hoensbroek (6431 CR)

Vraagprijs
€ 175.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Plaats
Hoensbroek
Adres
Georg Ohmstraat 2
Postcode
6431 CR
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 330 m3
Perceel oppervlakte
165 m2
Woonoppervlakte
ca. 76 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1952

Delen op Social Media

Nabij Hoensbroek centrum gelegen twee-onder-een-kapwoning met carport, drie slaapkamers en tuin op zuid.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 5,5m2) met de witgoedaansluiting.

Begane grond: Oprit, voortuin, entree, hal, meterkast (modern), trappenhuis met rvs leuning. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en daglichttoetreding. Woonkamer (ca. 30m2 incl. open keuken) met een plavuizen vloer. De lichte keuken in rechte opstelling is voorzien van apparatuur (o.a. Siemens) te weten: een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, oven en vaatwasser. Tuin met gazon en overdekt terras (of carport). Gemetselde ruime berging (ca. 12m2).

Eerste verdieping: Overloop, doucheruimte met vaste wastafel en daglichttoetreding. Slaapkamer 1 (ca. 8m2), slaapkamer 2 (ca. 13m2) met tv aansluiting, slaapkamer 3 (ca. 8,5m2).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergruimte met opstelplaats cv-installatie (huur).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is nabij Hoensbroek centrum met haar winkelaanbod, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen gelegen. Dit object met moderne uitstraling beschikt over een zolder, kelder en buitenstalling. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De tuin op is op het zuiden gelegen en beschikt over een overdekt terras (of te gebruiken als carport!). De kozijnen zijn van kunststof (draai/kiep) en voorzien van isolerende beglazing. Deze zijn grotendeels voorzien van rolluiken. de eerste verdieping is grotendeels voorzien van laminaatvloeren.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.